Studeer je nog en ben je op zoek naar een flexibele baan waarbij rekening gehouden wordt met jou wensen?

Bij FlexWorx! bieden wij werk in verschillende regio’s en verschillende sectoren. Wij hebben klanten in de regio Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Afhankelijk van de regio kunnen het werkzaamheden zijn bij Logistieke bedrijven, inpakwerkzaamheden of in de tuinbouwsector.

Wij zijn op zoek naar jou als je 16 jaar of ouder bent en graag iets bij wil verdienen.

In de regio Den Haag hebben we werk voor je na schooltijd, op zaterdagochtenden en in de vakanties. Zowel bij in de tuinbouwsector als lichte inpakwerkzaamheden.

In de regio Utrecht hebben wij voor studenten van 17 jaar en ouder ook op weekdagen of in het weekend (ook zondag) werk voor je. Zoek je werk voor een paar dagen per maand dan hebben wij voor jou de ideale baan. Iedere maand zoeken wij voor 4- 5 dagen achter elkaar een grotere groep studenten voor lichte inpakwerkzaamheden. Je hoeft niet alle dagen te werken. Een pool van studenten die samen met ons kunnen zorgen dat iedere maand de opdracht op tijd klaar is zou geweldig zijn. Dus meld je samen met je vrienden aan voor dit werk. Wij bieden een goed uurloon, een prettige werksfeer, en maandelijks zekerheid van vast werk op dezelfde locatie. Bovendien houden we rekening met jouw rooster.

Vul onderstaand inschrijfformulier in als je interesse hebt.

Als je specifieke wensen hebt of wil aangeven welke dagen van de week je beschikbaar bent, vul dit dan even in bij het blok “Motivatie”

Solliciteer nu!

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Talen
CV gegevens

Je CV (Uploadlimiet : 2Mb)

Bladeren
Motivatie