Even voorstellen

FlexWorx! Uitzendbureau BV is opgericht in 2000. Marcel Hoogendoorn en zijn toenmalig compagnon hebben de stap genomen om na 20 jaar in loondienst bij respectievelijk Logistieke-, productie-, en assemblagebedrijven een oplossing te gaan bieden voor de enorme personeelstekorten die er ook aan het einde van de vorige eeuw waren. Van 2003 t/m 2020 is Marcel Hoogendoorn enig aandeelhouder geweest. Vanaf 2021 is het bedrijf in handen van House of Work. Marcel Hoogendoorn blijft niettemin als directeur betrokken bij het voortbestaan van FlexWorx! en zal alle voordelen die House of Work te bieden heeft ten volle benutten.

Gespecialiseerd

Sinds de oprichting levert FlexWorx! uitzendkrachten in verschillende sectoren, waarbij Logistiek, groothandel, voedingsmiddelen industrie en productiebedrijven profiteren van de flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid die al die jaren al hoog in het vaandel staan. Wij leveren personeel, vooral internationale arbeiders, aan klanten die jaar rond gebruik maken van onze diensten, aan klanten die seizoen patronen kennen maar ook aan bedrijven die kortstondige ondersteuning nodig hebben.

Volgens het boekje

FlexWorx! Ieeft volgens de regels en richtlijnen. Uitzendkrachten krijgen altijd waar ze recht op hebben en het liefst meer. Deze voorwaarden zorgen ervoor dat wij gemotiveerde uitzendkrachten kunnen inzetten. Dat onze opdrachtgevers dit begrijpen helpt natuurlijk enorm. Vanzelfsprekend zijn wij gecertificeerd volgens de NEN 4400-1 en SNF-norm maar ook ABU-lid.

Wij zorgen voor personeel. Al decennia!