Vertel ons wie je bent en wat je zoekt. Dan helpen wij jou bij het vinden van passend werk, bij één van onze vele opdrachtgevers. In de tuinbouwsector, verpakkingsindustrie of bij een groothandel. Wist je trouwens dat maar liefst 96% van onze uitzendkrachten FlexWorx! aanbeveelt? Sluit je vandaag nog bij ons aan! Schrijf je in via ons inschrijfformulier of reageer direct op een vacature die je aanspreekt.

Motivatie en enthousiasme

Wij selecteren onze medewerkers vooral op motivatie en enthousiasme. Heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken? Werk je graag hard, met een glimlach op je gezicht? Sluit je dan aan bij FlexWorx!. We zijn doorlopend op zoek naar gemotiveerde medewerkers, voor ons grote netwerk aan opdrachtgevers, met afwisselende opdrachten.

Werken in teams

Onze medewerkers werken vaak in teams bij onze opdrachtgevers. Kleine en grote teams, vaak voor een langere periode. Zo leer je onze opdrachtgever goed kennen, net als je collega’s en kun je jouw persoonlijke vaardigheden goed ontwikkelen.

Uitvoerend personeel

Wij hebben veel opdrachten voor uitvoerend personeel, in de tuinbouwsector, verpakkingsindustrie of bij een groothandel. Dat betekent dat je vaak fysiek op de werkvloer actief bent. Je bent lekker in beweging de hele dag, waardoor de werkdag voorbijvliegt!