Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie op onze website te vermelden, kunnen wij niet garanderen dat alle informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies. FlexWorx! Uitzendbureau B.V. en alle verder genoemde organisaties aanvaarden hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Tevens sluiten FlexWorx! Uitzendbureau B.V. en alle verder genoemde organisaties alle aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit, of verband houdt met, het gebruik van (of juist de onmogelijkheid van gebruik van), het vertrouwen op, of (het nalaten van) acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op haar websites.

Privacy

Wanneer u via onze website vertrouwelijke gegevens naar FlexWorx! Uitzendbureau B.V. stuurt, geeft u FlexWorx! Uitzendbureau B.V. automatisch toestemming om deze gegevens te gebruiken. Wij zullen uiterst zorgvuldig met deze gegevens omgaan en ze alleen ter beschikking stellen aan een derde met het doel (uitzend)werk te vinden of een vacature te vervullen.

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van FlexWorx! Uitzendbureau B.V. is het niet toegestaan deze site of onderdelen ervan op welke wijze dan ook te verveelvoudigen. Dit geldt voor zowel de teksten, de vormgeving als de afbeeldingen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de website, laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..