Gratis Taalcursus

Wil jij graag een nieuwe taal leren? Cool, want dan hebben wij goed nieuws! Met de app Duolingo kun jij namelijk volledig gratis een taal leren. Duolingo is 's werelds beste manier om een taal te leren.

Wat is Duolingo?
Duolingo is het populairste online platform om talen te leren en de meest gedownloade educatieve app ter wereld (met meer dan 300 miljoen gebruikers)! Deze app maakt het leren van (nieuwe) talen leuk en toegankelijk, en omdat het volledig gratis te gebruiken is, is het mogelijk voor iedereen!

Hoe werkt het?
De app werkt met verschillende soorten lessen, levels en 'werelden'. Door het spelen van verschillende spellen, ontgrendel je telkens nieuwe niveaus, op deze manier leer jij spelenderwijs een nieuwe taal.
De app is ontwikkeld met een slimme technologie waardoor de spellen continu worden afgestemd op jouw ontwikkeling, zo leer jij altijd precies op het juiste niveau.

Welke talen kun je leren?
Via Duolingo kun je meer dan 30 verschillende talen leren, waaronder Nederlands, Engels, Pools en Roemeens.

Hoeveel kost Duolingo?
Op Duolingo kun je volledig gratis talen leren.
Per dag krijg je 5 hartjes (levens). Als je een fout maakt in een van de spellen, gaat er een van jouw hartjes weg. Heb je 5 fouten gemaakt? Dan ben je af en wordt de app voor 24 uur geblokkeerd.

Wil je onbeperkt de app blijven gebruiken? Dan kun je ook Duolingo Plus aanschaffen. Hiermee heb je onbeperkt toegang tot alle lessen, krijg je oneindige hartjes (levens) en zie je geen advertenties.
De kosten hiervoor zijn €7,33 per maand.

Kost het veel tijd om een taal te leren?
Nee, en dat is juist het leuke aan Duolingo! Eén spel van Duolingo duurt gemiddeld 3 minuten.
Verschillende onderzoeken tonen aan dat onze hersenen sneller informatie opnemen en nieuwe kennis opslaan wanneer we spellen spelen of kijken naar een film/verhaal. 
Duolingo zegt zelf dat als je 15 minuten per dag de app speelt, je het snelst een nieuwe taal leert.

 

Bezoek de website

Download Duolingo in App Store

Download Duolingo bij Google Play